fbpx
Aeroportul Pittsburgh International, decizie fără precedent de la 9/11
8234
post-template-default,single,single-post,postid-8234,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Aeroportul Pittsburgh International

Aeroportul Pittsburgh International va permite celor fără bilet de avion să treacă mai departe de punctele de securitate

Aeroportul Pittsburgh International va permite celor fără bilet de avion să treacă mai departe de punctele de securitate. Decizia fără precedent face ca aeroportul să fie primul din SUA care permite acest lucru, după atacurile teroriste din 2001.

Pentru a implementa această decizie, aeroportul are aprobarea celor de la Transportation Security Administration, pentru a le permite clienților sau vizitatorilor să treacă de punctele de securitate. Cu toate acestea, ei trebuie în continuare să fie verificați și să prezinte un act de identificare, fiind trecuți pe liste “no-fly”. Astfel, securitatea aeronautică nu va fi amenințată de eventualele

Astfel, începând cu data de 5 septembrie, pragul duty-free-urilor de peAeroportul Pittsburgh International va putea fi trecut și de către cei care nu au un bilet de avion, în vreme ce pasagerii vor putea fi conduși de către cei dragi chiar până la poarta de îmbarcare.

Potrivit reprezentanților aeroportului, acest lucru va putea fi însă făcut doar într-un interval orar de test, de la 9 a.m. până la ora 17. Tot aceștia au mărturisit că pasagerii cu bilete de avion vor avea prioritate la punctele de trecere.  

Măsura este aplaudată de public, întrucât în zona duty-free-urilor se regăsesc magazine și restaurante unice, care nu mai pot fi vizitate nicăieri altundeva în oraș.

Noi sincer am mai întrezărit un avantaj al deciziei de la Aeroportul Pittsburgh International:

Pasagerii cu frica de zbor vor putea să se obișnuiască cu ideea de a zbura, parcurgând etapele călătoriei cu avionul și petrecând timp în fața porților de îmbarcare.

Crezi că te-ar ajuta acest lucru, în lupta pe care o duci cu aviofobia?

No Comments

Post A Comment