fbpx
Cele mai frumoase scheme de vopsire ale companiilor aeriene
7998
post-template-default,single,single-post,postid-7998,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Cele mai frumoase scheme de vopsire ale companiilor aeriene

Cele mai frumoase scheme de vopsire ale companiilor aeriene

Schemele de vopsire ale aeronavelor, cunoscute sub denumirea de “Livery” reprezintă multitudinea de elemente grafice care personalizează aeronavele de pasageri. Exteriorul avioanelor nu reprezintă doar compania pentru care zboară, prin logo-uri, ci și un veritabil ambasador vizual pentru ținuturile de origine. Un livery creativ și complet oferă pasagerilor o poveste a culturii companiei aeriene și a țării din care face parte, reprezentând aceste valori în întreaga lume.

Iată care sunt Cele mai frumoase scheme de vopsire ale companiilor aeriene:

British Airways. Cu pavilionul Regatului Unit fluturând pe derivă (coadă), aeronavele acestei companii livrează, într-un mod modern, tradiție și eleganță britanică, pe toate rutele și aeroporturile unde acestea sunt prezente.

Etihad. În ultimii ani, compania din Golf a devenit una dintre companiile importante și puternice ale lumii. Livery-ul său alcătuit din forme geometrice inedite simbolizează dunele de nisip care înconjoară Emiratul.

Fiji Airways. Fostul Air Pacific, compania aeriană Națională a regiunii, omagiază, prin livery-ul tribal al aeronavelor sale, cultura insulei și valorile sale.

Icelandair. Compania promovează ținuturile de poveste ale Islandei prin livery-uri uimitoare, cum ar fi Aurora Boreală de pe unul dintre Boeing 757-urile sale.

Hawaiian Airlines. Chiar și la 40 de ani de la înființare, blazonul companiei aeriene, tematica Pualani (floarea cerului), reprezintă unul dintre cele mai puternice, distinctive și frumoase livery-uri ale industriei.

Acestea sunt însă doar o parte dintre cele mai frumoase scheme de vopsire ale companiilor aeriene. Fiecare operator aerian caută să se evidențieze prin elemente grafice cu/de poveste. Dintre toate companiile aeriene ale lumii, care livery este preferatul tău?

No Comments

Post A Comment