fbpx
Cum să identifici locul din avion cu cea mai spectaculoasă priveliște
8168
post-template-default,single,single-post,postid-8168,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
locul din avion

Cum să identifici locul din avion cu cea mai spectaculoasă priveliște

Aeronavele sunt pline de însemne unice, cu semnificație, dar pe care pasagerii, de cele mai multe ori nu le înțeleg sau nu le observă.

Unul dintre ele este triunghiul negru/roșu care marchează cea mai bună vedere în exterior și a aripilor. Este de ajutor, în situația în care stewardesele trebuie să arunce o privire asupra sistemelor de pe aripi și a funcționării acestora.

Locurile situate sub acest triunghi și-au câștigat numele de “Scaunul lui Wiliam Shatner”, după ce, într-unul din episoadele serialului Twilight Zone, “Coșmar la 20.000 de picioare”, personajul (un pasager anxios) vede prin hublou un gremlin, călătorind pe aripa aeronavei.

https://www.youtube.com/watch?v=i1PikITKKYY

În cazul în care ai ocazia să îți alegi locul din avion, echipa FricaDeZbor.ro te sfătuiește să te uiți după acest însemn și să ocupi locul indicat. Vei avea ocazia de a admira cele mai frumoase priveliști și de a face cele mai bune poze pentru Facebook și Instagram. Vei uita că îți este frică să zbori, pe cuvânt!

No Comments

Post A Comment