Alternative Image
Alternative Image

Seminar unic pentru aviofobi și pasionați de aviație! Descoperă toate etapele zborului, explicate de profesioniști, admirând Bucureștiul de la înălțime!

Zborul este pentru tine un necunoscut care îți provoacă anxietate? Când auzi cuvântul turbulențe te trec fiorii? Asociezi fiecare zgomot și mișcare nefirească a avionului cu un pericol iminent?

Sau ești genul de persoană care abia așteaptă să călătorească cu avionul și îți dorești să afli mai multe despre tot ceea ce se întâmplă în timpul zborului?

Atunci acest seminar este pentru tine! După 6 edițiii desfășurate, și peste 250 de pasageri care astăzi zboară mai relaxați, îți propunem o nouă abordare asupra aviației.

FricaDeZbor.ro, alături de TAROM, te așteaptă într-un zbor unic, al Cunoașterii, în care vei găsi răspunsuri la toate întrebările pe care le-ai avut vreodată. Și nu oricum! Ci în timpul unui zbor de 45 de minute, la bordul unui Airbus, în jurul Bucureștiului. În tot acest timp, un echipaj suplimentar îți va explica în timp real toate etapele călătoriei, toate sunetele pe care le auzi, fiecare mișcare a aeronavei.

Costurile acestei incursiuni aeronautice inedite sunt de 89 de euro, incluzând zborul și toate taxele de aeroport.

Condiții speciale:

1. Pentru ca zborul să aibă loc, este necesară ocuparea a 100 de locuri din totalul disponibil al aeronavei. Acest lucru asigură acoperirea tuturor costurilor pentru cele 45 de minute de zbor. În cazul în care locurile nu se ocupă, banii achitați pentru bilet îți vor fi returnați.

2. În cazul în care nu mai poți participa la acest zbor, deși ai achitat biletul de avion, îți vor fi returnate taxele de aeroport, la fel ca în cazul unei călătorii standard cu avionul.

Alternative Image
Alternative Image
Alternative Image
Alternative Image

Echipajul tău:

Alternative Image

Sebastian Radu

Pasionat și specialist în aviație, fondator al fricadezbor.ro
Alternative Image

TAROM

Alfred Ghergan - pilot comandant și instructor de zbor, alături de echipajul tău.

Program:

Iconita
 • Check-in
 • 14:00 - 14:15

Check-In

Sosirea la aeroport, realizarea formalităților de check-in.

 • 14:15 - 14:45

Îmbarcarea!

Și cât așteptăm să mergem la avion, să ne cunoaștem cu toții.

 • Tarom
 • 14:55 - 15:45

Zbor deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale Bucureștiului

Zburăm la bordul unei aeronave TAROM, alături de un echipaj suplimentar, format din X, Y. Aceștia ne vor prezenta, în timp real, toate etapele zborului, ce reprezintă fiecare sunet pe care îl auzim, și ne vor răspunde la întrebările pe care le avem despre aviație și călătoriile cu avionul. Toate acestea, împreună cu view-ul de care vom avea parte, ne vor face să privim zborul dintr-o altă perspectivă și, mai ales, să fim mai informați și mai relaxați pe viitor.

Vreau un bilet la bord!

Parteneri:

Alternative Image
 • Logo Aeroclubul Romaniei
 • Logo Aeroclubul Romaniei
 • Logo Tarom
 • Logo scoala superioara de aviatie civila
 • Furtuna si asociatii
 • Logo Evergreen Printing
 • Cabina Foto evenimente
 • Logo scoala superioara de aviatie civila

Unde va avea loc seminarul?

Alternative Image

Deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale Bucureștiului. Până la ele însă, îmbarcarea se face prin terminalul Plecări, din Aeroportul Otopeni, la fel ca în cazul oricărui alt zbor comercial.