Alternative Image
Alternative Image

Prezentare unică pentru aviofobi și pasionați de aviație! Descoperă, gratuit, toate etapele zborului și cum îți poți controla frica de zbor, de la specialiști în aviație și psihologie!

Zborul este pentru tine un necunoscut care îți provoacă anxietate? Când auzi cuvântul turbulențe te trec fiorii? Asociezi fiecare zgomot și mișcare nefirească a avionului cu un pericol iminent?

Sau ești genul de persoană care abia așteaptă să călătorească cu avionul și îți dorești să afli mai multe despre tot ceea ce se întâmplă în timpul zborului?

După 7 edițiii desfășurate și peste 300 de pasageri care astăzi zboară mai relaxați, îți propunem această nouă abordare asupra înțelegerii aviației și aviofobiei. A venit vara, gândul ne stă la concedii, plimbări și seri la o cafea, suc sau bere cu prietenii. Așa că ieșim din hangar sau sala de curs și venim lângă voi, în oraș, în #fabricapub, la etajul 1, să povestim cu toții relaxați despre aviație, zbor și aviofobie.

Te așteptăm joi, 29 august, de la ora 19.00, să cunoști și alți aviofobi ca tine, să înțelegi cum îți poți controla temerea și să afli toate culisele unei călătorii aeriene. „Taxa” de participare: un suc, o apă plată cu lămâie, o bere sau cafea (cine bea cafea la ore așa târzii este eroul nostru. Nouă ne-ar fi teamă că n-am mai dormi noaptea). Înscrierea la întâlnire- prin formularul de contact de mai jos - este obligatorie, pentru a ști pentru câte persoane trebuie făcută rezervarea.

Alternative Image
Alternative Image
Alternative Image
Alternative Image

Echipajul tău:

Alternative Image

Sebastian Radu

Pasionat și specialist în aviație, fondator al fricadezbor.ro
Alternative Image

Ioana Blaj

Medic psihiatru și parașutist sportiv.
Alternative Image

Cătălin Prală

Pilot comercial, invitat special al întâlnirii.

Program:

Iconita
  • Check-in
  • 18:45 - 19:00

Check-In

Sosirea în Fabrica Pub, realizarea "formalităților" de check-in.

  • 19:00 - 19:15

Să ne cunoaștem cu toții!

La fel ca la orice ieșire în oraș, fiecare dintre noi se prezintă.

  • Tarom
  • 19:15 - 20:15

În culisele unei curse aeriene

Află despre toate etapele zborului, turbulențe, ce reprezintă fiecare sunet pe care îl auzi, și găsește răspunsuri la întrebările pe care le-ai avut mereu despre aviație și călătoriile cu avionul.

  • Îmbarcarea
  • 20:15 - 20:50

Aviofobia - cauze, control și remedii

Psihiatrul Ioana Blaj ne ajută să ne înțelegem mai bine această emoție, dar și cum să o controlăm și de ce să nu mai apelăm la pastile și alcool pentru zboruri mai liniștite.

Unde va avea loc întâlnirea?

Alternative Image