fbpx
Știai că poți să fii parte dintr-o comunitate din Aviație? Uite cum
8040
post-template-default,single,single-post,postid-8040,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Aviație

Știai că poți să fii parte dintr-o comunitate din Aviație? Uite cum

Mă gândeam zilele trecute la Mile High, clubul celor care au făcut… (cuvântul ăla de 3 litere care începe cu s) în avion. În zbor, la mai mult de 1.500 de metri altitudine, aceasta fiind condiția de apartenență la această grupare “elitistă”. Nu ai auzit de Mile High, sunt convins. Nu te condamn, numai la sex în avion nu te gândești tu, când abia te urci în el de frică.

… îmi cer scuze pentru utilizarea cuvântului “avion”, am uitat că îți provoacă anxietate…

Ei bine, cum mă gândeam eu la clubul mai sus menționat, mi-am dat seama că și Frica De Zbor .ro construiește o comunitate în Aviație. Un club al celor care se urcă în avion mai bine informați, un club al unor oameni care au avut curajul de a își înfrunta slăbiciunea și totodată plini de dorința de a își depăși anxietatea. Informându-se. Informându-se despre cum funcționează o cursă aeriană, un avion, cum poate influența vremea călătoria lor, cum își pot controla și domoli frica și, nu în ultimul rând, ce drepturi au ca pasageri.

Aviația este o mare familie. De la pasionați, la profesioniști și practicanți, toți sunt uniți de farmecul acestui domeniu, de fascinația omului dintotdeauna – ZBORUL.

De ce nu ar fi uniți, într-o comunitate, și cititorii Frica De Zbor .ro, cei care zboară mai informați? Ei bine, de astăzi sunteți! Mai mult, toți cei din comunitate se pot recunoaște între ei, grație acestor stickere minunate, realizate cu ajutorul prietenilor de la evergreenprinting.ro.

club frica de zbor evergreen printing

După cum scriam și mai sus, Aviația este o mare familie. Pentru că împărtășim aceeași pasiune, cei de la Evergreen Printing m-au ajutat cu logistica prin care să fie puse bazele “Clubului celor care zboară mai informați”, mai rapid de cât ai spune “nu îmi e frică să zbor”! Am fost uimit ca astăzi la prânz să fiu sunat să cobor din birou, că stickerele sunt gata, în condițiile în care ieri, la amiază, trimiteam propunerea de grafică.

Așa că de azi, fie că ești pasionat de Aviație, fie că ești doar un pasager care dorește să zboare mai liniștit, cu acest sticker devii parte din această mare familie și comunitate.

Cum poți intra în posesia unui sticker Frica De Zbor .ro

Săptămâna viitoare, la BIAS 2017, ne putem întâlni să îți ofer unul. Dacă nu ne sincronizăm, nu e bai, treci pe la standul PilotShop și întreabă de ele. Băieții vor fi bucuroși să îți ofere unul. Ori dacă nu, la seminariile pe care le vom reorganiza, din toamnă.

Bine ai venit în gașca celor cu capul în nori!

2 Comments
  • CrissAvia
    Posted at 12:41h, 21 July Reply

    pai nu mi e frica de zbor…

  • Sorin
    Posted at 13:30h, 21 July Reply

    Super tare Sebi! Bravo!

Post A Comment