fbpx
Training pentru însoțitorii de bord, parcă desprins din filmele SF
8193
post-template-default,single,single-post,postid-8193,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
training pentru însoțitorii de bord

Training pentru însoțitorii de bord, parcă desprins din filmele SF

Training pentru însoțitorii de bord, parcă desprins din filmele SF. Așa am putea cataloga ultimul proiect al celor de la EDM, companie din UK ce are ca activitate dezvoltarea de soluții pentru trainingul însoțitorilor de bord și de simulatoare.

Într-o combinație de tehnologie de ultimă generație, bazată pe Realitate Virtuală (VR) și pe simulatoare clasice, amenajate din componente de aeronave, cei de la EDM au  pus bazele unui training pentru însoțitorii de bord complex, desprins parcă din filmele SF.

Cu ajutorul aplicației, viitorii însoțitori de bord pot învăța despre procedurile de siguranță și de urgență de la bord într-o manieră interactivă, care simulează situații pe care le pot întâlni în viața reală. În plus, trainingurile realizate cu ajutorul VR au dovedit că pot crește capacitatea de retenție a informațiilor pentru cursanți.

Aceasta este încă o dovadă a faptului că Aviația este un domeniu inovativ și avangardist, în care se pune foarte mult accent pe pregătirea personalului Navigant și pe dezvoltarea siguranței de la bord.

Lucru care ar trebui să te încurajeze să zbori mai relaxat, nu? Zbor fără frică îți doresc!

No Comments

Post A Comment