fbpx
Învinge frica de zbor - Frica De Zbor .ro - Dă aripi aviofobiei!
20
page-template-default,page,page-id-20,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
[block_title title=”Completează formularul de check-in” title_color=”#000000″]și hai la bordul singurei curse aeriene pe deasupra Cunoașterii. Destinația? Tărâmul #FărăFricăDeZbor[/block_title]

Ești pregătit(ă) să cucerești lumea? În următoarele minute vei avea parte de un zbor virtual demonstrativ. Vei descoperi, din această perspectivă, lucruri interesante din culisele unei curse aeriene.

Dacă am fi meniți să zburăm, ne-am naște cu aripi. Așa cum roata nu este un produs al naturii, cum nu suntem proiectați să zburăm pe șine cu sute de kilometri pe oră, nici aripi nu avem să zburăm. Ni le-am construit. Ești de părere că toate astea sunt riscante? În acest context, ar trebui să crezi că și medicina modernă este periculoasă…

Pregătirea și exercițiul reprezintă cheia spre îndeplinirea cu succes a oricărui efort. Fie că urmează să zbori pentru prima dată sau ai făcut-o deja de mai multe ori, acest zbor virtual te va ajuta cu siguranță. Probabil te înfioară gândul unei călătorii aeriene, însă vei putea face față acestei temeri dacă vei încerca să descompui parcursul zborului în mai multe părți pe care să le gestionezi. Încearcă să iei lucrurile pe rând, stabilindu-ți câte un obiectiv, apoi înfruntă următoarea provocare.

Să scapi de frica de zbor este ușor dacă nu te subestimezi și te documentezi. În viață sunt multe lucruri pe care învățăm să le facem, iar procesul de învățare înseamnă să dăm la o parte o anumită doză de frică. Înotul, mersul pe bicicletă, examenul auto – sunt doar câteva exemple. La început ne este frică și suntem neliniștiți, dar mai apoi, când reușim, bucuria este inegalabilă.

O astfel de bucurie te așteaptă și după ce înveți să te relaxezi când te desprinzi de Pământ și călătorești pe calea aerului!

Pentru o mai bună experiență a călătoriei, FricaDeZbor.ro solicită numele pasagerilor care se îmbarcă în călătoria noastră virtuală. Dar te poți îmbarca, la fel de bine, alegând orice nume îți vine în minte. Poate fi și de supererou, oricum ești unul datorită curajului de care dai dovadă acum, încercând să dai aripi aviofobiei din viața ta.

În ceea ce privește adresa de email, aceasta este solicitată pentru a te putea anunța când organizăm seminarii și a îți oferi mai mult ajutor în ceea ce îți privește aviofobia. Nu te vom deranja cu alte mesaje. Emailul tău va fi reținut în baza noastră de date un singur an, iar la el va avea acces o singură persoană – fondatorul acestui proiect. Ca atare, dacă te interesează să știi când organizăm seminarii dedicate aviofobiei, completează căsuța cu adresa ta de email și bifează căsuța de mai jos. Pentru alte detalii, aici găsești termenii și condițiile FricaDeZbor.ro. 

Mulțumim!