Frica de zbor la români. Completează un formular de 3 minute și contribuie la combaterea aviofobiei

Frica de zbor la români.  Nu am găsit nicăieri cifre exacte care să o releve. Câți dintre pasagerii curselor aeriene manifestă anxietate când zboară, ori refuză să se urce într-un avion? Care sunt motivele pentru care aceștia sunt aviofobi? Cine se tem mai mult de zbor: bărbații sau femeile? Cât de mult?

Echipajul FricaDeZbor.ro, primul site din România care tratează Aviația din perspectiva aviofobilor, și-a propus să ajute cât mai multe persoane afectate de această fobie, mai mult sau mai puțin, atât prin informațiile furnizate online, cât și prin seminariile offline. Pentru asta însă, avem nevoie să înțelegem cât mai bine ce înseamnă Frica de zbor la români și a trage câteva concluzii.

Frica de zbor la români

Aceste informații, despre Frica de zbor la români, sunt cu atât mai necesare cu cât proiectul FricaDeZbor.ro constituie și lucrare științifică, de disertație, pentru absolvirea Masteratului de Management Aeronautic (Universitatea Politehnică București, Facultatea de Inginerie Aerospațială).

Frica de zbor la români. Completează un formular de 3 minute și contribuie la combaterea aviofobiei

Pe această cale, te rugăm să ne dai o mână de ajutor în demersul nostru. Nu contează dacă ai doar teamă de zbor, sau ești îngrozit de acest lucru. Fiecare dintre noi vede lucrurile într-un anumit mod și, ca orice afecțiune, și frica de zbor are patologia ei pentru fiecare individ în pare. În plus, a nu îți fi deloc frică de zbor reprezintă o altă problemă pe care am putea să o descriem, mai elegant, ca pe o lipsă a instinctului de conservare.  Completarea chestionarului durează mai puțin de 3 minute, prin care vei face viața mai ușoară la milioane de oameni ce vor ajunge să zboare mai informați și mai relaxați.


Completează și tu formularul despre ‹Frica de zbor la români›. Mulțumim!


 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (23 voturi, medie: 4,96 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.