fbpx
Testimoniale - Frica De Zbor .ro - Dă aripi aviofobiei!
28
page-template-default,page,page-id-28,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
[vc_message style=”square” message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-commenting-o”]Proiectul FricaDeZbor.ro are ca scop ajutorarea a cât mai multe persoane afectate, într-o măsură mai mică sau mai mare, de aviofobie. Dezvoltarea sa este însă strict legată de feedback-ul celor care intră pe site, ori participă la seminarii. Contribuie și tu la țelul nostru, completând chestionarul “Românii și frica de zbor“, sau lasă-ne feedback-ul tău în formularul de contact din josul paginii.

Mulțumim![/vc_message]

[section_reviews reviews_per_page=”3″ disable_carousel=”0″][section_review]Bună ziua, vreau sa va COMUNIC următoarele: M-am întors din călătoria lungă ( 12 zboruri, ultimul de 14 ore) și a fost OK! Mulțumesc încă odată!!![/section_review][section_review title=”Am participat la prima ediție a seminarului “Nu îmi e frică să zbor“” image=”7774″]Fac atacuri de panică aproape de fiecare dată cand zbor. În cel mai bun caz – sunt moartă de frică și număr minutele până la aterizare. Vreau să mă bucur de vacanțe în locuri mai îndepărtate. Până acum nu m-am încumetat să fac călătorii cu avionul mai lungi de 4-5 ore.
După participarea la prima ediție a seminarului “Nu îmi e frică să zbor” am înțeles că totul e în mintea noastră, putem controla orice frică. Primul zbor de după seminar chiar l-am abordat mai relaxat.[/section_review][section_review title=”Foarte bună inițiativa acestui site și a seminariilor!” image=”7774″]Am 29 de ani și sunt inginer IT în cadrul unei multinaționale. Problema majoră pe care încerc să o rezolv de ceva timp este frica de zbor, mai precis de a trece peste teama de prăbușire din cauza unor defecțiuni mecanice sau electronice ale aparatelor de zbor. Prin prisma serviciului a trebuit să călătoresc de câteva ori cu avionul și sincer nu m-am bucurat niciodată de ideea că voi fi trimis cu avionul, chiar dacă pe banii companiei. Mă tot gândesc dacă în mod subconștient am refuzat să încerc a primi delegații în Statele Unite sau China, din cauză că implică un zbor mult prea lung și astfel sansele de a nu supraviețui cresc. Știu că poate suna prostesc, dar efectiv nu pot controla această teamă. Am avut de câteva ori unele situații în care apropiații mi-au explicat că ar fi atacuri de panică, dar nu mi-e clar. Dacă merg cu metroul și închid ochii crezând că sunt în avion, îmi transpiră mâinile.Când am văzut filmul „The Flight”, cu Denzel Washington, din nou am avut mâini transpirate, puls crescut și noduri în stomac. Mă deranjează că nu pot controla reacția. La insistențele soției, am citit o carte despre zborul cu avionul, scrisă de către un fost pilot de linie, dar nu m-a ajutat prea mult. Încă evit vacanțele unde trebuie să ajungem cu avionul și mai mereu propun ca destinație orice oraș unde putem ajunge cu mașina.[/section_review][section_review image=”7774″ title=”În cazul meu, frica de zbor s-a transmis la fel ca gripa…”]Imi doresc enorm sa-mi inving teama de zbor. Cand am inceput sa zbor cu avionul, asteptam cu nerabdare sa vina ziua cand decolez. Treptat, sotul meu care este panicat de “a zbura”, si vazand si atatea incidente cu avioane, mi-a transmis aceasta teama de avioane. La ultimul zbor a trebuit sa recurg la medicamente pentru a ma linisti. Am parcurs acest website si astept cu maxima curiozitate urmatorul zbor.[/section_review][section_review title=”Am aflat multe călătorind pe aceste pagini” image=”7774″]Se pare că în Aviație sunt mult mai multe verificări decât credeam.[/section_review][section_review image=”7774″ title=”Frica de zbor îi afectează foarte tare și pe cei din jurul aviofobilor…”]De mai mult de un an jumatate ma tratez de anxietate generalizata (tratament+psihoterapie), in cea mai mare parte a aspectelor am reusit sa depasesc cele mai multe frici si tocmai in scopul acesta am cautat sa mai zbor, plecand de la premisa cui pe cui se scoate.
Pentru mine acest website ar fi inca o unealta in plus pe care sa o folosesc impotriva temerilor mele.
Am mai zburat cu avionul, de sase ori chiar, stiu ca mi-a fost putin teama si-atunci, insa la un moment-dat in urma cu doi ani am refuzat categoric sa urc in avion, nu am putut, anxietatea a fost atat de mare, la fel si atacurile de panica incat, cu toate ca aveam bilete cumparate am anulat calatoria.
De atunci sunt in continua lupta cu fricile mele pentru a ajunge persoana dinainte de toata nebunia asta. Imi place foarte mult sa calatoresc, am optat pentru calatoria cu trenul, sau cu masina, dar este obositor si te limiteaza si realizez ca cer celor apropiati un sacrificiu foarte mare.[/section_review][section_review image=”7774″ title=”O inițiativă de maximă utilitate”]Am zburat de ceva ori pana acum si, in general, nu mi-a fost teama.  E drept ca, in ultima vreme, simt ceva anxietate. Cred ca acest website este binevenit. Mie mi-a oferit mai multa incredere in mine si sa pot linisti pe cei din jurul meu.[/section_review][section_review image=”7774″ title=”Necunoscutul îmi provoacă anxietate”]Cu cat zbor mai mult parca mi-e si mai frica. Sunt norocoasa posesoare de multe călătorii cu avionul, din SUA pana in China, insa nu stiu ce mi se intampla de imi este mai teama cu fiecare zbor pe care-l parcurg. Orice mica Zdruncinătura si inima mea o ia razna, mai sa dau in atac de panica.
Cred ca as putea sa-mi înving teama daca as înțelege mai multe despre cum funcționează un avion iar site-ul vostru chiar mi-a oferit răspunsuri la multe întrebări.
Va multumesc![/section_review][/section_reviews]
[vc_btn title=”Completează formularul despre ‹Frica de zbor la români›. Contribuie și tu la țelul nostru!” style=”3d” color=”sky” size=”lg” align=”center” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-doc” css_animation=”appear” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSeTQT1NKFzHwHJ1FZcsEnO2p2DH1UUu0fsJ4yKpq6M5A-oZ8A%2Fviewform|||rel:nofollow”]