fbpx
Zboară cu un instructor - cu avionul sau simulatorul
14471
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14471,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
zboara cu un instructor - zbor introductiv

Zboară cu un instructor și

vezi zborul din perspectiva unui copilot

Știm, îți este frică de zbor, dar îți recomandăm această experiență practică. Vei căpăta mai multă încredere în tine și în Aviație!

Frica de zbor de care sunt afectați o mare parte din oameni provine din lipsa de informații și de control. De-a lungul anilor de activitate în zona aeronautică, am observat că această teamă a oamenilor scade, după zborul alături de un instructor. Mai ales dacă acest lucru se întâmplă într-un aparat de zbor mic, de la bordul căruia se pot admira cele mai spectaculoase priveliști.

… sau zboară pe scaunul de copilot într-un simulator Boeing 737-800

Urcă-te pe scaunul de copilot al unuia dintre cele mai populare avioane de pasageri – Boeing 737-800 și călătorește oriunde îți dorești în lume! Stai fără grijă, nu te vei desprinde de sol, întrucât tot zborul se întâmplă în cel mai performant simulator din România, certificat și pentru pregătirea piloților comerciali!

simulator boeing 737 pentru frica de zbor