Noua politică de bagaje Ryanair

Noua politică de bagaje Ryanair: ai voie cu două bagaje la bord, doar dacă plătești pentru îmbarcare prioritară. Schimbarea este argumentată de reprezentanții companiei prin reducerea timpilor de îmbarcare și chiar debarcare. Al doilea bagaj, pe care l-ai fi luat cu tine la bord, poate fi transporat la cală în mod gratuit. Modificarea va fi implementată începând cu data de 15 ianuarie 2018.

Noua politică de bagaje Ryanair

Noua politică de bagaje Ryanair aduce însă și avantaje: Operatorul a introdus noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate și chiar a crescut dimensiunile tolerate pentru acestea. Astfel:

• Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele

• Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35€/£ la 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg

• Doar Clienții cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă.

Toți ceilalți clienți (fără Prioritate) vor putea să-și transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare.

“Le reamintim clienților că de luni, (15 ianuarie 2018), doar clienților cu Prioritate li se va permite transportarea a două bagaje de mână în aeronavă. Tuturor celorlalți clienți li se va permite transportarea, la bord, a unui bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) cu role va fi pus în spațiul de bagaje (în mod gratuit) la poarta de îmbarcare.  Această măsură va accelera îmbarcarea și va elimina întârzierile de zbor, alături de noua noastră politică pentru bagajele înregistrare ce oferă clienților tarife mai mici pentru o creștere de 33% a greutății maxime admise.”

Noua politică de bagaje Ryanair. Cât costă îmbarcarea prioritară?

Îmbarcarea prioritară este taxată cu 5 €/£ în momentul rezervării. Pentru a o adăuga însă ulterior la rezervare, cu până la 2 ore pe site sau 30 de minute prin aplicație, înainte de decolare, tariful va fi de 6 €/£.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Un comentariu pentru articolul “Noua politică de bagaje Ryanair

  1. gica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.