Tradiții de toamnă, în Aeroportul Otopeni

Tradiții de toamnă, în Aeroportul Otopeni. Evenimentul, sub forma unui târg, este organizat astăzi, 17 octombrie 2017, începând cu ora 11, de către cei de la Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Muzeul Satului.

Tradiții de toamnă

“ Tărgul – Tradiții de toamnă – reprezintă încă o modalitate de a ne exprima respectul pentru valorile naționale autentice și de a le arăta pasagerilor străini o parte a tradiției populare românești. Aeroporturile Bucureștiului sunt racordate la calendarul de tradiții, cultură și istorie, punctându-i periodic momentele esențiale”, a declarat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

”Tradiții de toamnă” se va desfășura în noul terminal Plecări al aeroportului, iar pasagerii vor putea admira măiestria meşterilor populari, care vor face pe loc demonstraţii speciale de olărit, țesut, pictură de icoane pe sticlă și pe lemn, sculptură în lemn, împletituri textile, precum și meșteșugul realizării opincilor.

De asemenea, cei aflați în Aeroport vor putea admira ansamblul popular ”Doinița” și vor putea degusta produse tradiționale specifice: cozonac, plăcinte, fructe românești.

Reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București vor oferi pasagerilor obiecte folclorice: podoabe populare și clopuri maramureșene.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.