fbpx
Programează ședință de terapie prin realitate virtuală pentru frica de zbor - Frica De Zbor .ro - Dă aripi aviofobiei!
15108
page-template-default,page,page-id-15108,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Terapie prin realitate virtuală pentru frica de zbor: tratarea aviofobiei este posibilă!

Testează acest program unic în România, inițiat de Nadia Gorduza

Aviofobia, de care sunt afectați, în medie, peste 40 din 100 de români, poate fi confruntată și tratată în multe moduri. Fie că citești despre cum funcționează un avion și o cursă aeriană, mergi la un seminar dedicat fricii de zbor, în care întâlnești specialiști care îți pot oferi răspunsurile pe care le-ai căutat mereu sau te duci la psiholog, important este să îți recunoști această fobie și să nu fii pasiv, să nu o lași să îți afecteze viața.

O metodă inovativă de confruntare a fricii de zbor o constituie Expunerea Virtuală, prin intermediul căreia îți poți întâlni obiectul temerii într-o lume  care simulează realist situația generatoare de fobie. Practic, te vei simți ca și cum ai fi “acolo” și, ajutat de specialiști, îți vei putea învinge, treptat, aviofobia.

Programează chiar acum o ședință de terapie virtuală pentru frica de zbor.

*Consultația este privată și nu este gratuită. Mai multe detalii vei afla după ce vei lua legătura cu Dr. Nadia Gorduza.