9 activități de făcut în timpul unui zbor lung

Zborurile cu avionul sunt de cele mai multe ori lungi și obositoare, iar dacă mai suferi și de frică de zbor, călătoriile devin un adevărat chin. Pentru a vă elibera mintea de gânduri negative și a utiliza eficient timpul petrecut pe durata deplasării vă recomandăm câteva activități productive care să alunge plictiseala sau frica de zbor.

zbor lung cu avionul

Lucrează la un proiect pe care-l tot amâni

Fiind prins în multitudinea de deadline-uri și în rutina zilnică, cu siguranță sunt activități de care uiți sau pe care le procrastinezi. Acum e momentul să dedici câteva ore și să finalizezi un proiect uitat în Autocad, să termini lucrul la un design web sau să citești ultimele pagini dintr-o carte.

Scrie o pagină de jurnal

Fiecare avem ceva de spus care ne deranjează. Nu este absolut necesar să deții aptitudini jurnalistice pentru ați aranja gândurile pe foaie. Liniștea din avion și lipsa activităților care pot să-ți răpească atenție sunt condițiile potrivite pentru a scrie câteva rânduri și ați face curat în idei și scopuri.

Învață o limbă nouă

…. sau măcar câteva cuvinte. Dacă zbori într-o țară străină cu scopul de a te relaxa sau ai o întâlnire de afaceri, ar fi binevenit să înveți câte ceva din limba locală. Astfel vei înțelege mai multe din specificul zonei și vei fi mai aproape de localnici.

Privește un film

Suntem conștienți că lipsa de Wi-Fi din avion poate să-ți genereze o porție bună de plictiseală, din acest motiv îți recomandăm să-ți descarci un film interesant sau chiar câteva episoade dintr-un serial.

 Dacă vrei să profiți de timpul liber la maxim, autodezvoltăte privindinterviuri a unor personalități influente, citește sau ascultă cărți de dezvoltare personală și notează-ți informația importantă.

Întinderi

Zborurile lungi și scaunele incomode din avion pot să cauzeze tensiune pentru sistemul muscular. Fizioterapeuții recomandă să practicăm câteva exerciții fizice chiar în avion sau măcar să ne ridicăm de pe scaun cel puțin o dată pe oră. Spațiul puțin din avion poate complica partea practică, însă printr-o căutare pe net găsiți suficiente soluții pentru a vă relaxa mușchii.

Desenează

Imaginează-ți o nouă amenajare interioară a apartamentului tău și încearcă să o schițezi pe foaie sau la calculator sau pur și simplu joacă-te. Ca și în cazul scrisului sau a oricărei forme de artă, nu prea contează dacă ești talentat. Fă asta pentru a te relaxa pur și simplu. Uită de frică, joacă-te cu nuanțele și dezvoltă-ți creativitatea.

Ascultă muzică

Descarcă un playlist sau ascultă albumul trupei preferate. De asemenea, ai putea să asculți un gen de muzică diferit și să descoperi artiști noi.

Proceduri faciale

În timpul zborului tenul feței suferă mult. Pe lângă faptul că trebuie să te hidratezi mai mult decât de obicei, trebuie să aplici și produse de îngrijire. Timpul petrecut în avion poate deveni benefic pentru pielea ta. Măștile din fibră pentru față pot fi aplicate și scoase cu ușurință, mănușile SPA vă asigură o piele catifelată, iar măștile pentru ochi o să vă ajute să eliminați cearcănele și aspectul obosit al tenului.

Discută cu vecinul

Această activitate este una riscantă, dar cu siguranță una plăcută. Este important să vă asigurați că interlocutorului de asemenea îi este plăcută discuția și că nu-l deranjați. În timpul zborurilor aveți ocazia să cunoașteți oameni noi și eventual să vă petreceți vacanța împreună.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.