Culmea superstiției: a aruncat cu monede în motorul avionului. Pentru noroc și un zbor liniștit

O pasageră a China Southern Airlines a aruncat cu monede în motorul avionului. Pentru noroc și un zbor liniștit, întârziind astfel cursa aeriană cu peste 4 ore.

Întâmplare fără precedent în China, acum câteva zile: Decolarea unei aeronave Airbus 320, care trebuia să zboare pe ruta Pudong – Aeroportul Internațional Guangzhou Baiyun, a fost amânată peste 4 ore, pentru o inspecție amănunțită a motorului. S-a întâmplat din cauza unei pasagere cu o imaginație… bogată.

O pasageră de 80 de ani, adeptă a budismului, a aruncat câteva monede în fața motorului, când se pregătea să urce la bordul aeronavei. Din fericire, cineva a observat întâmplarea, iar zborul a fost oprit pentru o inspecție.

Pasagerii care se urcaseră deja la bord au fost scoși din avion, iar mecanicii au verificat dacă monedele au ajuns în motor. Au descoperit una, dar din fericire nicio avarie, iar decolarea a fost reluată, cu întârziere.

Întrebată de reprezentanții companiei aeriene ce a determinat-o să arunce monedele la motor, octogenara a mărturisit că își dorea “un zbor lin, în condiții de siguranță”.

Cu toate că, potrivit legislației locale, femeia care a aruncat cu monede în motorul avionului ar fi trebuit să fie închisă 5 zile, ea a fost absolvită de orice pedeapsă, datorită vârstei înaintate, de peste 70 de ani.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.