Air Navigation Convention 2018 îi învață pe studenții de la Aeronave cum să facă Aviația mai sigură

Până la echipajul cursei aeriene în care te-ai îmbarcat, sunt mulți alții care veghează asupra siguranței zborului tău. De la inginerii care proiectează sau întrețin aeronavele, până la controlorii de trafic aerian – cu toții au un scop comun: acela de a face ca Zborul să fie sigur. Domeniul Aviației este unul foarte vast, iar cei care aspiră la o carieră în cadrul său au nevoie de modele și de îndrumare pentru a performa.

Air Navigation Convention 2018 este unul dintre evenimentele atât de necesare învățământului de la noi, care îi aduce față în față pe tinerii studenți ai Facultății de Inginerie Aerospațială cu profesioniștii din domeniu – din țară și de peste hotare, și a-i conecta cu munca, ideile și experiența fiecăruia. Prin organizarea acestei conferințe internaționale, se urmărește dezvoltarea personală a următoarelor generații care vor ajunge să fie #OameniAiAviatiei.

Așa cum s-a obișnuit de 8 ediții încoace, și tema de anul acesta este una bine stabilită, înbaza căreia se împărtășesc experiențe profesionale. Iar la ediția din 14-16 martie, Air Navigation Convention 2018 va avea ca temă – “Sharing the sky, beyond performance and success”.

Air Navigation Convention 2018

 

Evenimentul de anul acesta va aduce un plus de interactivitate căci, potrivit organizatorilor, cei veniți să asiste vor fi implicați ad-hoc într-o piesă de teatru interactivă. Prin intermediul acesteia, spectatorii vor avea ocazia să ia decizii în condiții de stres în timp real, fiindu-le totodată atrasă atenția asupra importanței factorilor umani, a culturii juste și a managementului în crearea accidentelor.

Parteneri implicați în Air Navigation Convention 2018 sunt: EUROCONTROL Maastricht Upper Area Control, ALOFT Aviation Consulting, BBA Aviation, ICAO, DFS, AustroControl, Snowflake Software, Avitech, NAV Portugal, NATS, ITV Consult, Enaire Spain, Frequentis, ROMATSA, Blue Air, Regional Air Services, JLG Consulting, IATĂ, Dedalus, Think Research, Mclick Aero Berlin, AACR.

Mai multe detalii despre eveniment și, de ce nu, despre participare, pe pagina de facebook dedicată. 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.