Air Navigation Convention 2019: “Making of a decade”

Studenții Facultății de Aeronave, din cadrul Universității Politehnica București, secția Navigație Aeriană, organizează în perioada 28 – 29 martie a X-a ediție a “Air Navigation Convention”.

Air Navigation Convention 2019

Evenimentul, de calibru internațional, facilitează interacțiunea și comunicarea dintre studenți, alumni, profesori și, nu în ultimul rând, companii de top din România și de peste hotare – din industria aerospațială.

Potrivit organizatorilor, ediția aniversară de anul acesta va fi una cu totul specială, accentul fiind pus pe trecut, efecte şi realităţi ale prezentului, culminând cu idei revoluţionare pentru viitor.

De la primele ediţii şi până în prezent, scopul Convenţiei a rămas neschimbat, şi anume acela de a uni generaţii din domeniul aviaţiei. Totodată, acest eveniment reprezintă oportunitatea ideală pentru tinerii aspiranți din domeniu, de a fi la curent cu exigenţele şi principiile după care aviaţia se ghidează în zielele noastre. Nu în ultimul rând, dat fiind faptul că studenţii de astăzi vor fi specialiştii de mâine, aceştia pot asista şi chiar sunt încurajaţi să participle în mod activ la sesiunile de discuţii pe teme de actualitate în ceea ce priveşte domeniul vast şi fascinant al aviaţiei.

Nu în ultimul rând, Air Navigation Convention este ocazia ideală pentru tinerii studenți, de a își găsi oportunităţi de internship sau de angajare. O dovadă a reușitei evenimentului în acest sens o reprezintă faptul că un număr relativ mare de studenți români îşi efectuează constant practica obligatorie la companii de renume, precum: EUROCONTROL, NATS, DFS, Think Research, ROMATSA, Romanian CAA, etc.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.