Aplicația WizzAir. Cât de mult te ajută și cum

Aplicația WizzAir, realizată de curând într-o nouă formulă, este acum disponibilă pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sisteme de operare iOS și Android.

Noua aplicație WIZZ beneficiază de o cronologie care te ajută şi mai mult să urmezi toate etapele importante ale călătoriei, din momentul rezervării și până la sosirea zborului, un parcurs mai ușor al rezervării, precum și cartea de îmbarcare care rămâne disponibilă în aplicaţie chiar şi atunci când nu există conexiune la internet.

Aplicația WizzAir vine în întimpinarea nevoilor și obiceiurilor pasagerilor. Tendințele globale arată că rolul comunicării mobile se află pe un trend ascendent.

“Am remarcat că numărul utilizatorilor de smartphone-uri a crescut semnificativ în ultimul timp, de aceea sunt încântat să lansăm o nouă aplicație pentru dispozitive mobile. Datorită noilor caracteristici ușor de utilizat, inclusiv a cărţii de îmbarcare și a cronologiei care rămân salvate, noua aplicație va fi ca un adevărat companion pentru pasagerii noștri și îi va ghida pe aceştia pe parcursul întregii călătorii alături de Wizz Air, din momentul în care ei îşi rezervă zborul şi până ajung la destinaţie.”, a declarat Harry Drok, Wizz Air Head of E-Commerce, la evenimentul de lansare al noii aplicații.

Tot la eveniment, oficialii companiei aeriene au oferit câteva cifre interesante: În 2016, numărul utilizatorilor activi ai aplicației mobile WIZZ a crescut de la 2,6 milioane la 4,1 milioane. Totodată, de la introducerea noii platforme web, wizzair.com a devenit al 6-lea cel mai vizitat website al unei companiei aeriene din lume.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.