Cum sunt unele gesturi din timpul zborului văzute de pasageri, în funcție de regiune

Să înclinați sau nu scaunul, în timpul zborului?

Rezultatele unui sondaj arată că gradul în care pasagerii consideră că anumite comportamente sunt “inacceptabile”, în timpul zborurilor, variază în funcție de regiune.

Sondajul, realizat pe 18 piețe, a arătat că europenii sunt mai susceptibili de a fi deranjați de anumite comportamente în avioanele de pasageri, în timp ce locuitorii din Emiratele Arabe Unite au fost cei care au acceptat cel mai bine multe dintre aceleași comportamente.

sondaj zbor

Europenii, cei mai sensibili

Respondenții din Europa au considerat că beția, nefolosirea căștilor și îngrijirea personală sunt comportamente inacceptabile în timpul zborului, în proporții mai mari decât în alte regiuni. Europenii au fost, de asemenea, cei mai puțin toleranți față de cei care își înclină complet scaunele, aproape 60% dintre ei afirmând că această practică este “oarecum” sau “complet” inacceptabilă. Notă: În Europa locuiesc și cei mai înalți oameni din lume.

În schimb, doar 32% dintre respondenții din Emiratele Arabe Unite au considerat că înclinarea scaunelor este inacceptabilă, mai puțin decât media globală a sondajului de 53%.

Respondenții din EAU s-au dovedit a fi, de asemenea, cei mai toleranți și față de plânsul bebelușilor – 19% l-au considerat “inacceptabil”.

Cu toate acestea, a existat o problemă care i-a deranjat pe respondenții din EAU mai mult decât pe călătorii europeni: Aproape 40% au indicat că manifestările publice de afecțiune sunt inacceptabile, mai mult decât cei 21% dintre europeni care au spus același lucru.

Sondajul a evidențiat și un dispreț comun, aproape universal, față de prostiile făcute în aer de către cei care au consumat alcool în exces. Potrivit rezultatelor, beția a fost considerată cel mai inacceptabil tip de comportament în fiecare regiune, în frunte cu 77% dintre respondenți în America de Nord și 78% în Europa.

Ce este “inacceptabil” pentru pasagerii americani

Americanii consideră inacceptabile, mai mult decât media globală, actele precum îngrijirea personală și scoaterea pantofilor în timpul zborurilor. De asemenea, aceștia acceptă și mai puțin copiii zgomotoși în avioane, potrivit sondajului.

Rezultatele mai arată că americanii sunt mai puțin agasați de actuala problemă a scaunelor înclinate (43% față de media globală de 53%). De asemenea, mai puțini americani sunt deranjați de colegii de scaun vorbăreți (37% față de 39% la nivel mondial).

Rezultatele arată o variație considerabilă între grupele de vârstă, nivelurile de intoleranță crescând odată cu vârsta.

Pe tine ce te deranjează cel mai mult în timpul unui zbor? Povestește-ne într-un comentariu!

 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.