#FlyingFacts: De ce este scăzută intensitatea luminii din avion la decolare și la aterizare?

De ce este scăzută intensitatea luminii din avion la decolare și la aterizare? Cu siguranță te-ai întrebat asta și poate chiar te-ai și speriat, atunci când s-a întâmplat.

O persoană cu frică de zbor ar avea de suferit când trăiește aceste momente, așa că am să încerc să explic de ce este scăzută intensitatea luminii din avion la decolare și la aterizare.

De ce este scăzută intensitatea luminii din avion la decolare și la aterizare?

Decolarea și aterizarea sunt momentele critice ale zborului, iar procedura mai sus menționată, împreună cu ridicarea jaluzelelor de la hublouri, se face pentru a obișnui ochii pasagerilor cu lumina naturală, în cazul unei evacuări de urgență.

Imaginează-ți că ești într-un loc nefamiliar, plin cu obstacole. Deodată, cineva stinge lumina și te pune să ieși cât poți de repede. Cam greu, nu? De aceea, procedurile din aviație impun stingerea luminilor din cabină și descoperirea geamurilor.

Sper că am reușit să te lămuresc cu privire la întrebarea ‹De ce este scăzută intensitatea luminii din avion la decolare și la aterizare?› și că atunci când vei întâlni această situație îți vei păstra calmul.

Am să îți las și un clip în care piloții îți explică, detaliat, procedura:

Zbor fără frică îți doresc!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.