Însoțitoarele de bord antrenate mai ceva ca luptătorii anti-tero | VIDEO

Însoțitoarele de bord reprezintă un adevărat etalon al frumuseții și al siguranței. Chiar dacă mulți le consideră simple “ospătarițe ale aerului”, lucrurile nu stau așa cu adevărat.

Din fișa postului unui însoțitor de bord face parte, printre altele, și asigurarea siguranței de la bordul aeronavei. În China, acest lucru este luat în serios mai mult ca oriunde. Înainte să ajungă în branșă, aspirantele la statutul de Stewardesă sunt antrenate mai ceva ca luptătorii anti-tero.

De exemplu, zâmbetul cu care însoțitoarele de bord vă întâmpină la urcarea în avion este exersat cu ajutorul unui bețișor ținut între dinți. Totodată, poziția perfectă a corpului, prin punerea unei reviste pe cap și a unei foi de hârtie între genunchi.

zambet insotitoare de bord

 

insotitoare de bord china

Peste toate însă, siguranța de la bordul aeronavelor este primordială, fapt pentru care elevele Colegiului Aviației Civile din Chengdu iau parte de adevărate lecții de supraviețuire și tehnici de arte marțiale. Ele învață, astfel, cum să se apere în cazul unui atac armat sau să imobilizeze eventualii teroriști.

teroristi insotitoare de bord

Însă nu doar însoțitoarele de bord din China sunt antrenate pentru a menține securitatea și siguranța de la bordul curselor comerciale. Chiar dacă training-ul din această țară este diferit, în lumea Aviației există standarde pe care stewardesele trebuie să le îndeplinească. Iar ele nu se referă la temperatura cafelei din cești…

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.