Keanu Reeves, erou pentru pasagerii unei curse aeriene

Keanu Reeves a fost, recent, un adevărat erou pentru pasagerii unei curse aeriene, se arată într-un articol al USA Today. Actorul, în vârstă de 54 de ani, se afla sâmbătă, 23 martie, la bordul unui zbor de linie, din San Francisco spre Los Angeles, când avionul a fost nevoit sa aterizeze de urgență. Conform relatărilor fanilor săi de la fața locului, acesta și-a păstrat calmul și a luat inițiativă.

Printre cei prezenți în acel moment se alfa și Brian Rea, colaborator al New York Times, care a surprins într-un story pe Instagram discuțiile dintre actor și un reprezentant al companiei aeriene, precum și cu ceilalți pasageri aflați la bordul aeronavei, încercând să găsească o modalitate de a ajunge rapid și sigur la destinație.

Astfel, înregistrările video îl surprind pe Keanu după aterizarea forțată, într-un autocar, în drum spre Burbank, alături de pasagerii cursei cărora le citește lucruri amuzante și mai puțin cunoscute despre acest oraș, pe un fundal sonor ce include o piesă din anii 60, intitulată „It’s such a pretty world today” (în traducere liberă – „Lumea este atât de frumoasă astăzi”).

În ciuda agitației cauzate de incident, actorul a găsit timp și pentru a se fotografia cu fanii prezenți la fața locului.

Se pare că motivul devierii zborului a fost o problemă mecanică iar avionul a aterizat în siguranță, fără incidente, conform relatărilor unui reprezentant al companiei SkyWest, ce operează în favoarea altor companii aeriene, în cazul de față, United Express.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.