Primul zbor direct București – America de Nord aterizează mâine dimineață pe Aeroportul Otopeni

Primul zbor direct București – America de Nord aterizează mâine dimineață pe Otopeni. După 9 ani, România va fi legată, din nou, printr-un zbor direct, de America, mai precis de Montreal și Toronto. Destinațiile lung-curier vor fi operate de Air Canada Rouge, o subsidiară a Air Canada. Ultimele astfel de curse au fost efectuate de Delta Airlines în vara anului 2009, între București și New York JFK.

Cursa inaugurală Montreal-București, având indicativul AC1928, este programată să decoleze astăzi la ora locală 18.00 (01.00, ora României). Aceasta va fi efectuată, potrivit Flightradar24.com, cu o aeronavă Boeing 767-300, ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni mâine dimineață, la ora locală 9.55, unde va fi primită, conform tradiției, cu tunuri cu apă.

Potrivit site-urilor de specialitate, cursa inaugurală care aterizează din America de Nord la București are 264 de locuri, configurate în 2 clase, dintre care 18 în Premium Economy și 246 în Economy. Boeing-ul 767-300 are o vechime de 15 ani, timp în care a zburat pentru 3 companii aeriene.

În viitorul apropiat, Air Canada Rouge va începe și cursele directe Toronto-București. Fiecare dintre cele 2 rute vor fi operate de 2 ori pe săptămână.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.