Program BIAS 2022 – Ce poți vedea la Bucharest International Airshow

Program BIAS 2022 – Ce poți vedea la Bucharest International Airshow & General Aviation Exhibition, ediția a XII-a?

bias 2022

Sâmbătă, 3 septembrie 2022, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO, cel mai impresionant spectacol aviatic din România revine cu o ediție dedicată primei femei parașutist din România, Smaranda Brăescu, dar și celebrării celor 110 ani de la înființarea Aeroportului Bănesasa.

Organizatorii – Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO – promit un show la înălțimea renumelui obținut în cele 11 ediții ale BIAS, desfășurate din 2009 încoace.

Hawks of Romania, Formația de planoare “White Wings”, Formația de parașutiști “Blue Wings”, Forțele Aeriene Române, nelipsitul Jurgis Kairys, TAROM, precum și invitați străini fac parte din programul BIAS 2022*, pe care îl poți vedea mai jos.

În total, vei admira peste 100 de aeronave, dar și sute de piloți și parașutiști! În static display, atât în hangarul Romaero, cât și lângă, pe platformă, zeci de aeronave civile și militare vor putea fi admirate de aproape. Totodată, Asociația Iubim Aviația – echipa Frica De Zbor și Zbor Cadou te așteaptă, la dintre standurile din hangar, cu multe surprize! 

program bias 2022

*programul BIAS 2022 poate suferi modificări.

 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.