Ce ne învață discursul lui Ric Elias despre prăbușirea avionului în care se afla

Ric Elias este cofondatorul unei companii de tehnologie şi marketing din Carolina de Nord, a cărui viaţă s-a schimbat radical după experienţa trăită în 2009, în timpul zborului 1549, operat de compania US Airways. Un zbor comercial ce trebuia să se desfăşoare fără incidente s-a încheiat cu aterizarea forţată în apele râului Hudson, la doar 6 minute după decolare. Despre incident s-a făcut și un film. Dacă nu îl știi, ai aici mai multe detalii despre el. Trebuie să îl vezi!

Momentele în care avionul se îndrepta planând către sol au fost o revelaţie pentru Ric Elias. Acest incident, care i-a marcat profund existenţa şi i-a modificat drastic modul de viaţă, l-a determinat pe Elias să împărtășească sentimentele trăite în discursul “Trei lucruri pe care le-am învățat în timp ce avionul meu se prăbuşea”, ce a devenit celebru datorită mesajelor profunde transmise.

Imaginile care i-au trecut prin minte lui Elias, odată ce pilotul a făcut anunţul de pregătire pentru aterizarea forțată, au fost de-a dreptul fatidice, de la coroane funerare şi știri despre avioane prăbuşite, la privirile de groază întipărite pe fețele stewardeselor înmărmurite. În minutele de linişte ce au urmat au explodat revelațiile pe care ni le-a împărtășit într-un mod inedit.

Viaţa se schimbă într-o secundă! lucrurile cu adevărat importante nu trebuie amânate!

În primele momente, Elias şi-a amintit de lucrurile pe care dorea să le realizeze, dar nu a avut ocazia, de persoanele pe care a vrut să le întâlnească şi nu a găsit timpul necesar, s-a gândit la toate proiectele pe care nu a reuşit să le iniţieze. Acelea au fost clipele în care a hotărât să nu mai amâne nimic, să nu lase evenimentele importante să treacă pe lângă el, să nu rateze şansele de a-şi atinge scopul.

Timpul care contează cu adevărat este cel petrecut alături de cei dragi.

Momentul în care avionul a trecut pe lângă podul George Washington fără să îl izbească a fost o a doua lecţie pentru Elias, care a realizat că viaţa pe care o trăise până atunci era mulţumitoare, însă atunci a descoperit şi regretul că s-a lăsat influenţat de ego şi nu a arătat atenţia cuvenită persoanelor cu adevărat importante pentru el. A înţeles că a acordat prea multă atenţie sentimentelor negative şi a pierdut clipe importante din viaţă în jurul lucrurilor mărunte, fără valoare. În acea clipă a decis că este mai importantă fericirea personală, decât modul în care este văzut de cei din jur.

Frica de moarte este o iluzie, dorinţa de a deveni cel mai bun părinte trebuie să fie scopul vieţii!

Secundele în care coeziunea era iminentă, printre imaginile avionului împrăştiat în zeci de bucăţi în mintea lui Elias s-a strecurat dorinţa de a-şi vedea copii crescând! Scopul principal după acest incident traumatizant a fost de a deveni un tată mai bun, de a-şi îndruma copii pe măsură ce cresc.

Cadoul minunat primit în ziua de 15 ianuarie 2009 l-a determinat pe Elias să privească în viitor, să trăiască viaţa, să-și atingă scopurile, să fie fericit alături de cei dragi.

Ric Elias este un câştigător. Noi suntem? Ce am face dacă am supravieţui unui astfel de eveniment? Cum ne-am transforma? Am fi mai fericiţi, am lupta pentru a ne atinge scopurile?

Acestea sunt câteva dintre întrebările la care putem găsi răspunsul de fiecare dată când păşim într-un avion.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.