Fight, Flight, Freeze, Iași! Seminarii dedicate aviofobilor, la Hangariada 2018

Frica De Zbor .ro merge la Iași, la Hangariada 2018! Ediția a opta a singurului festival de Artă și Zbor din țară va găzdui două sesiuni gratuite dedicate aviofobilor, completând astfel programul demonstrațiilor aeriene și concertelor programate în perioada 25 – 28 mai.

frica de zbor hangariada 2018

Hangariada 2018, la fel ca edițiile precedente, înseamnă 3 zile entuziaste cu ½ muzică și ½ zbor, și un bun prilej pentru public de a se apropia, în cel mai fun mod posibil, de Aviație. Dar și de culisele unei curse aeriene, într-o prezentare susținută de specialiști, despre cum sunt pregătite zborurile comerciale, cum funcționează o aeronavă și… cum poate fi cursa aeriană influențată de turbulențe, ori alte fenomene meteorologice.

“Sper ca atmosfera pozitivă și energică de festival și vacanță, coroborată cu toate informațiile menite să le demistifice Aviația, să îi ajute pe aviofobii din Iași și împrejurimi să zboare mai relaxați, pe viitor”, mărturisește Sebastian Radu, fondatorul proiectului.

În plus, participanții la seminar vor avea ocazia de a se înscrie, chiar la terminarea sesiuni, la prima lor lecție de pilotaj, deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale Iașiului.

“O lecție de pilotaj, alături de un instructor, reprezintă una dintre cele mai bune soluții în combaterea aviofobiei, înțelegerea unui zbor și mai ales diminuarea senzației lipsei de control pe care o au, mulți dintre ei, atunci când călătoresc cu avionul”, mai este de părere Sebastian.

Mai multe detalii despre cele două sesiuni de seminar se regăsesc pe pagina de Facebook dedicată. Înscrierea se poate face, cu încredere, aici. 

 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.