Unul din 50 de pasageri își găsește perechea în timpul unui zbor

Unul din 50 de pasageri își găsește perechea în timpul unui zbor. Ceea ce ar explica de ce încă nu ți-ai găsit-o: Din cauza... aviofobiei!

Unul din 50 de pasageri își găsește perechea în timpul unui zbor. Ceea ce ar explica de ce încă nu ți-ai găsit-o: Din cauza… aviofobiei!

Potrivit unui sondaj, în care au fost întrebați peste 5.000 de pasageri ai companiilor aeriene de pe tot globul, despre experiențele pe care le-au avut în călătorind cu avionul, s-a tras concluzia că unul din 50 de pasageri își găsesc perechea în timpul unui zbor.

Sondajul, realizat în 2018, a inclus persoane din 141 de țări. Tot prin prisma lui, a reieșit că 16% dintre pasagerii chestionați au stabilit legături de business pe când zburau, iar alți 14% prietenii de lungă durată.

Dezvoltatorii de aplicații exploatează însă de mult avantajul social al zborului. Programe precum btrfly sau Planely facilitează conexiunea dintre clienții companiilor aeriene, oferindu-le posibilitatea de știi dinainte persoanele pe care le vor întâlni la bord sau în aeroport, în călătoria lor.

Așa că, dacă până acum nu ți-ai găsit jumătatea, ai un motiv în plus de a îți învinge aviofobia.

Zbor fără frică îți dorim!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.