fbpx
Programează ședință de Terapie Virtuală pentru Frica De Zbor
8491
page-template-default,page,page-id-8491,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
[block_title title=”Terapie Virtuală pentru Frica de Zbor: Vindecarea aviofobiei este posibilă!” title_color=”#000000″]Program unic în România. Înscrie-te chiar acum pentru prima ședință.[/block_title]

Terapie Virtuală pentru Frica de Zbor. Metodă unică în România, implementată de Dr. Nadia Gorduza, fondatoarea primului centru de soluții psihoterapeutice personalizate din țara noastră, creat pe conceptul inovativ de “Bespoke Medicine”.

Aviofobia, de care sunt afectați, în medie, peste 40 din 100 de români, poate fi confruntată și tratată în multe moduri. Fie că citești despre cum funcționează un avion și o cursă aeriană, mergi la un seminar dedicat fricii de zbor, în care întâlnești specialiști care îți pot oferi răspunsurile pe care le-ai căutat mereu sau te duci la psiholog, important este să îți recunoști această fobie și să nu fii pasiv, să nu o lași să îți afecteze viața.

O metodă inovativă de confruntare a fricii de zbor o constituie Expunerea Virtuală, prin intermediul căreia îți poți întâlni obiectul temerii într-o lume  care simulează realist situația generatoare de fobie. Practic, te vei simți ca și cum ai fi “acolo” și, ajutat de specialiști, îți vei putea învinge, treptat, aviofobia.

Programează chiar acum o ședință de terapie virtuală pentru frica de zbor. Trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos, iar acesta va fi redirecționat către Dr. Nadia Gorduza, specialist cu o vastă experiență în tratarea aviofobiei prin intermediul Realității Virtuale.

*Consultația este privată și nu este gratuită. Mai multe detalii vei afla după ce vei lua legătura cu Dr. Nadia Gorduza.

Error: Contact form not found.