Ryanair anulează alte 18.000 de zboruri, până în martie, 2018

Ryanair anulează alte 18.000 de zboruri, din noiembrie până în martie, 2018.

Alți 400.000 de pasageri vor fi afectați, pierderile companiei aeriene low cost fiind estimate la alte 25 de milioane de euro.

ryanair anulează zboruri
sursă foto: https://www.rte.ie

În urma acestor modificări, traficul anual al companiei va fi redus la 129 de milioane de pasageri, faţă de 131 de milioane previzionat anterior.

Luna aceasta, Ryanair a anunţat că anulează 2.100 de zboruri până la sfârşitul lunii octombrie, dintr-un total de 103.000 curse aeriene. Compania irlandeză a dat asigurări că toţi cei 315.000 de clienţi au primit, luni, 18 septembrie, un email de notificare prin care au fost informaţi asupra schimbărilor zborurilor lor, respectiv cu soluţii de zboruri alternative oferite sau rambursări ale costului biletelor, precum şi informaţii privind drepturile pasagerilor, prevăzute în legea EU261 cu privire la modificările de acest tip. Costul acestor anulări este estimat la 25 de milioane de euro.


Citește despre motivul mai puțin cunoscut al anulării zecilor de mii de zboruri


Zboruri anulate Ryanair în România

În 23 septembrie a fost anulat zborul Roma-Bucureşti şi retur, în 24 septembrie cursa aeriană Bologna-Bucureşti şi retur, iar în primele patru duminici din luna octombrie sunt anulate zborurile Milano-Bucureşti şi retur. Alte curse aeriene sunt din Dublin, Londra, Barcelona, Lisabona, Madrid, Bergamo şi Porto.

Acum, rămâne de văzut care sunt zborurile viitoare din și în România ce vor fi afectate de această decizie.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.