Zboruri anulate Ryanair. Până la 100 de segmente afectate zilnic, în următoarele 6 săptămâni

Zboruri anulate Ryanair.  Operatorul aerian anulează până la 100 de segmente zilnic, în următoarele 6 săptămâni, pentru a își îmbunătăți punctualitatea.

Aceasta ar fi scăzut sub 80% în această lună, ca urmare a unui cumul de factori: grevele controlorilor de trafic aerian din UK, Spania, Franța și Italia, condițiile meteo severe dar, mai ales, lipsa piloților și a însoțitorilor de bord.

Cum vor îmbunătăți punctualitatea zborurile anulate de la Ryanair?

zboruri anulate Ryanair

În procente, programul de zbor din următoarele săptămâni va fi redus cu mai puțin de 2% (zilnic au loc peste 2.500 de zboruri Ryanair). Prin anularea unora dintre ele, operatorul va avea disponibile mai multe aeronave de rezervă, ceea ce va duce la restabilirea punctualității la o medie de 90%.


De la 1 noiembrie, Ryanair va avea și o nouă politică pentru bagaje. Vezi aici care va fi aceasta


În cazul în care ai știi că ai un zbor în următoarele 6 săptămâni cu Ryanair, poți verifica aici dacă acesta se numără sau nu printre cele anulate. 

Dacă zborul tău se numără printre cele anulate, trebuie să știi că ai posibilitatea de a solicita bilet de avion la o altă companie aeriană sau o rambursare completă a valorii tichetului.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.