Seminar pentru frica de zbor – ce spun participanții

Pe 14 februarie 2019 am organizat, împreună cu ROMAERO, Aeroclubul României, Școala Superioară de Aviație Civilă, TAROM, Furtună și Asociații, Evergreen Printing, Cabina foto ONE Booth, Aviația Magazin și Climb Again, un nou seminar pentru frica de zbor. A 6-a ediție! Alături de parteneri, ne-am propus ca în decursul a 4 ore să le oferim celor 75 de participanți suficiente motive să… se îndrăgostească de Aviație și de cei care lucrează în acest domeniu. Doar nu am uitat că, în aceeași zi, s-a sărbătorit și Valentine’s Day!

Astfel, de la o vizită unică în hangarul de mentenanță, la discuții cu instructori de zbor și echipaje ale aeronavelor comerciale, sau chiar avocați specializați în Dreptul Aviației și al Pasagerilor, cei prezenți au descoperit că Aviația este altfel decât și-au imaginat – mai sigură și însuflețită de oamenii ei, care pun mai multă pasiune în ceea ce fac decât marea noastră majoritate.

La finalul acestui seminar pentru frica de zbor, colega noastră, Ioana Blaj, a discutat cu dna. Maria Alifantis, participantă, despre frica sa de zbor și cum va privi lucrurile de acum înainte:

Ți-ai făcut curaj să îți înfrunți frica de zbor și vrei să participi la următorul nostru eveniment? Te invităm să ne urmărești pe Facebook, unde vei fi printre primii care află despre următorul seminar pentru frica de zbor.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.