Virgin Atlantic – prima companie aeriană care oferă Wi-Fi pe orice zbor, oriunde în Europa. Cât costă serviciul?

Virgin Atlantic a devenit prima companie aeriană care oferă Wi-Fi pe orice zbor, oriunde în Europa, ori către destinațiile externe continentului. Un motiv serios pentru a zbura la bordul aeronavelor operatorului, pentru oricine care nu poate sta departe de internet.

Mai multe pachete de internet la bordul aeronavelor Virgin Atlantic

Pentru doar 3 lire, pasagerii care zboară la bordul aeronavelor Airbus A330, Airbus A340 și Boeing 747 de la Virgin sau de la Delta Air Lines, partenerul lor, pot rămâne conectați pe tot parcursul zborului, exceptând câteva momente înainte de decolare și înainte de aterizare. Serviciul are însă un dezavantaj: Nu pot fi încărcate poze sau clipuri video, și nici primite, fiind dedicat mai mult serviciilor de mesagerie precum Whatsapp ori email. Nu există o limită de trafic.

În schimb, cei care vor să se bucure complet de Internet, pot plăti 5 lire pentru a îl utiliza o oră, sau 15 lire, pe o perioadă de timp și de trafic de date nelimitată.

Rutele Virgin Atlantic în și din Europa

rute și destinații Virgin Atlantic

Prima companie aeriană din Europa care a adus Internetul la bordul avioanelor este Norwegian. Din nefericire, serviciul este disponibil doar pe o parte dintre destinațiile din Europa.

Ai folosi un astfel de serviciu în timp ce călătorești cu avionul?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.